torstai 13. marraskuuta 2008

Stoppi juukalaisvastaisille mielialoille

Mitä viisaammaksi ja fiksummaksi tulee, sitä tarkemmin joutuu katsomaan kenen viereen istuu. Summamutikassa penkille heittäytyminen johtaa sinut meluhelvettiin jossa nuoruuttaan ankara mutta uustyperyyttään tehoton länsivenäläinen mälliturpaäiti ei hosumiseltaan ehdi kiinnostua siitä, että huutaa possun perseen punainen naama korvassasi kiinni joitakuita Aadaa, Annia ja Ammaa väli-bonalle ja pois sieltä ratakiskoilta kun minä sanon tai kuolette!

On puhuttu paljon Idän kansoista, kuinka suomalainen joutuu seisomaan etuvartiossa ilme hallussa katselemassa pitkin itärajaa länteen änkeileviä, hösäileviä nenättömiä uralin zombieita.
Mutta käsi sydämelle, suomalainen. Ovatko savolaiset, karjalaiset, kainuulaiset ja keskisuomalaiset kuitenkaan niin paljon erilaisia kuin me?
On totta että noilla monotonisen laulun mailla ja hoitamattomien peräpihojen tanhuvilla tehdään paljon enemmän itsemurhia ja väkivallantekoja kuin Suomessa. Totta on että heidän puheenpartensa muistuttaa neuvostovenäläisen käkikellon kiekumista ja parisataa vuotta sitten näyttämöllä elämänsä eläneen petroskoilaisen teosofi-kampaajan kiimahuutoa poikaystävälle hunajakylvyssä.
Tuttavuutta tehtäessä tai haastattelua annettaessa tuo paljon vaistojen ja kepun kylästandardien varassa elävä ihminen saattaa hyvinkin kulmikkaasti ja suoraan osoittaa ruumiinkielellä suhtautumisensa johonkin seikkaan; hän saattaa kääntää selkänsä ja tekeytyä mykäksi, alkaa luoda lupsautella kaukaa kauniit ja rohkeat-TV-sarjan muistikuvista sekoiteltuja ilmeitä ja elkeitä, saamatta niihin viestinnän kannalta oleellista johdonmukaisuutta, tai yksitotista kärryiltä tipahtamista peittääkseen jäädyttää kasvoilleen muikean 'mustasukkainen sillihirviö kurkistaa saunasaippuaa silmissä kiukaan takaa'-ilmeen.
Tunnustettava on myös ehkä suurin sääliä herättävä piirre: He kilpailevat keskenään, eivät toinen toisensa luottamuksen voittamisessa, vaan toisen voittamisessa juonittelussa. Yhteisen menestyksekkään vapaapainireissun jälkeen ystävykset saattavat pöllämystyneen vihamielisesti tuijotella toisiaan saunan pukuhuoneessa, kunnes kukin on vuorollaan möhisten lähtenyt omille teilleen. Myös valtavaa itsetunnon puutetta on omiaan jatkuvasti ruokkimaan se tietoisuus, että vuosisatojen kuluessa on isoveli venäläinen sotilaslaumoineen käynyt anatomisinkin asein peltoa pellavaista polkemassa ja rempalloisia pirttiviljelmiä perustelemassa. Kun polvijärveläinen katsoo toista töpselinokkaa, näkee hän itsensä ja hyväksyy vankeustuomion, jonka nimeämättömän sekalaiset perintötekijät antavat.
Mutta, eikö jokaisessa pohjois-karjalaisessa kyläpohatassa, jokikisessä valtimolaisessa goottitytössä, kaikissa vesijärveläisissä ruostuneissa umpeenkasvaneiden ojien kaljapullonkorkeissa ja pienuuttaan ja käpristyneisyyttään häpeävän, paarmoissa lihavan, pölönmäkeläisen metsikön vähäväkisessä olemuksessa olekin jotakin mikä on omiaan valamaan uskoa kristilliseen mieleen: mitä käsittämättömämmältä se tuntuukin, sitä varmempaa se on että Jumalalla on jokin suunnitelma!



Kuvassa turkulainen sälli reagoi voimakkaasti Länsi-Venäjän
savolaisen luonnonlapsen Terminator-sisääntuloon.

maanantai 10. marraskuuta 2008

Suomi pyöreäksi

Da war uber was los!
Rakkaat eriheimoiset, murrealueellisesti repivästi kahtiajakautuneet, ja polkupyöräreissun takaa lisääntymiskumppania hakevat suomalaiset ystäväni !
Suomen tulee olla pyöreä.
Se saadaan aikaan seuraavalla tavalla:

krhm


Mitä me teemme Lapilla?
Kemijärvi, Rovaniemi, ja siinä surkeassa ei-kenenkään-puristuksessa kasvoton Kemi. Suomalaisen keskionnellisuuslukeman laskijat, valittajien heimokeskukset, päästämme kansakuntamme suusta ison yhteisen helpotuksen huokauksen päästessämme teistä. Teillä en tarkoita maanteitä, joita Lappiin ei enää tarvitse kiintiöinä porojen tepasteltaviksi rakennella ja paikkailla. Myytyämme Lapin norjalaisille laskettelukeskusten hinnat todennäköisesti tippuvat, ja samalla niissä käydessään pääsee ulkomaille eikä tarvitse hävetä suomalaisuuttaan englantilaisille turisteille. Voi lausahtaa vaikka että 'norjalaiset sitten pilasivat kauniin Lappimme; ennen täällä ei ollut ketään'. Valtio sitoutuu maksamaan myydyn alueen suomalaissyntyisille asukkaille loppuiäksi ns. isänmaaeläkettä 250 euroa/kk joka kivuttomasti rahoitetaan maan myyntirahoista. Jokainen lappilainen saa myös pronssisen mitalin, jossa on kohokuvana Lemmenjoki ja kultakirjaimin sanat OLIN SUOMALAINEN.
Myyntituloilla, muutamalla kymmenellä miljardilla, Suomi saa oman autoteollisuuden käyntiin. Kolmessa eri MasCar-tuotantolaitoksessa valmistetaan Masoja ja Iso-Masoja. Masa on ruostumattomasta metalli-kierrätysmuoviseoksesta valmistettu kansanauto, jonka hinnaksi tulee tasan 3000 euroa. Jokaisesta Masasta joka ajetaan kahdeksannen käyttövuoden aikana tehtaan kierrätysvarikolle, maksetaan hyvityksenä 400 euroa. Masoja on saatavissa sinisiä ja valkoisia, tai itsemaalaussarjalla varustettuna. Sana 'yksilöllisyys' tulee väkisin mieleen tätä lukiessasi.
Jokaisessa Masassa on vetokoukku, lukkiutuvat jarrut, veivattavat ikkunat, kampikäynnistys, kahden litran moottori ja 90 km/h nopeusrajoitin.
Muovipöniköille, vanhoille leluille ja muovikasseille aletaan maksaa panttikorvausta. Masojen rungon ruostumattomuus ja joustokyky muodostuu juuri muoviseoksen osuudesta rakenteissa.
Mainoslauseet ' masa vie masennuksen' ja 'Masa antaa vauhdin kokemisen takaisin' myisivät tuotannon viideksi vuodeksi etukäteen pitkin maailmaa.
Toinen MasCar- tehdas sijoitettaisiin Uuteenkaupunkiin ja toinen Lietoon, jossa on jo perinteitä linja-autojen rakentamisessa.
Itäisimpään Itä-Suomeen eli Länsi-Venäjällehän tällaista tuotantolaitosta ei voi sijoittaa, koska pohjois-karjalaisilla ja savolaisilla on ns. horisontaalinen aikakäsitys, jota tavataan esim. tutkimattoman Afrikan viidakkoheimoilla. Töihin tultaisiin sitten kun tilanne olisi siihen johtanut että töihin on tultu ja villahousut olisi äiti puolenpäivän maissa keinutuolin alta löytänyt.
Itä-Suomen myyminen tai vuokraaminen terhakoille japanilaisille voidaan toteuttaa sitten kun...itse asiassa niin pian kuin mahdollista.